Kalaonnea sataman melumuurin kupeessa

Sataman tarjoamat makkarat vetivät väkeä murkinalle.

Sataman tarjoamat makkarat vetivät väkeä murkinalle.

Koko perheen Nyt nappaa -ongintatapahtumaa vietettiin sunnuntaina 11.6. Vuosaaren sataman melumuurin kupeessa upeassa kesäsäässä. Kolean meren henkäilemä tuulikaan ei menoa haitannut. Helsingin Satama järjestää Nyt nappaa -tapahtuman vuosittain yhdessä vuoroin Kontulan Kalakerho ry:n ja nyt vuorossa olleen Vuosaaren Urheilukalastajat ry:n kanssa. 

Parikymmentä innokasta kalastajaa osallistui rannaltaongintakilpailuun, jossa tämän vuoden voittosaalis oli yhteensä noin 1,7 kiloa. Kalaonneaan pääsivät kokeilemaan myös kaikki halukkaat yhdistyksen lainaamilla vavoilla. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kolmannelle luokalle siirtyvän Antonin onkeen nappasi komea lahna.

Kolmannelle luokalle siirtyvän Antonin onkeen nappasi komea lahna.

– Merestä nousee pääasiassa lahnoja, särkiä ja pasuunoja, kalastajat kertoivat. 

Melumuurin näköalapaikalta pääsi kurkistamaan suljetun satama-alueen touhuja, rannassa soi haitarimusiikki ja satama tarjosi makkarat – siinäpä leppoisan kesäpäivän resepti.