Haastava reissu Lohjalle

Viikingit jatkoi kautta yhdellä jääkiekko-ottelulla, kun joukkue matkusti Lohjalle perjantaina 22.9. Harjun Kiekon (HaKi) vieraaksi.

Syysflunssan iskiessä rajusti vuosaarelaisjoukkueeseen sai se otteluun jalkeille vaivaiset 13 pelaajaa. Lähtökohdat olivat siis haastavat, ja täydellä rosterilla operoinut kotijoukkue kykeni lopulta luistelemaan sarvipäät kumoon.

Hetkellisesti johdossa ollut Viikkari-lauma näytti pysyvän pelin juonessa mukana, mutta loukkaantumiset ja jäähyt ajoivat sarvipäät operoimaan pahimmillaan vain kymmenellä pelaajalla noin erän verran. Loppunumerot 10–4 lohjalaisten hyväksi eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat kahden maalin Santtu Sulander ja yhden maalin tehneet Eero Virkamäki ja Michael Pereira. Maalivahti  Matti Riekille torjuntoja kertyi 43.

Viikinkien edustusjoukkue pelaa seuraavan kerran perjantaina 29.9. Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), jonne vieraaksi saapuu sarjanousija NKV Nummelasta kello 19.35. Otteluun on vapaa pääsy.

Lauantaina 30.9. itäläiset matkaavat Hyvinkäälle Jää-Ahmojen vieraaksi kello 16 alkavaan otteluun.