50 vuotta sitten lakin saaneita riemuylioppilaita juhlittiin

VYK:n vuoden 1974 riemuylioppilaiden lakitus 1.6.2024 Vuosaaren lukiossa. Alarivi vasemmalta: Kirsti Raninen, Virve Pilto, Arja Kainu, 8A:n luokanvalvoja Jyrki Lohi, Johanna Lindner, Terttu Backman. Toinen rivi vasemmalta: Kai Melasniemi, Satu Suhonen, Riitta Virtanen, Merja Volkov, Minna Luomi, Jarmo Voutilainen. Kolmas rivi vasemmalta: Eero Harju, Esa Sirkkunen, Risto Salmia, Jukka Laanti, Anna Lönnström. Takarivi: Timo Honkanen, Pirjo Saarnisuo, Leena Lajaste. Kuva: Jussi Anttonen

VYK:n vuoden 1974 riemuylioppilaiden lakitus 1.6.2024 Vuosaaren lukiossa. Alarivi vasemmalta: Kirsti Raninen, Virve Pilto, Arja Kainu, 8A:n luokanvalvoja Jyrki Lohi, Johanna Lindner, Terttu Backman. Toinen rivi vasemmalta: Kai Melasniemi, Satu Suhonen, Riitta Virtanen, Merja Volkov, Minna Luomi, Jarmo Voutilainen. Kolmas rivi vasemmalta: Eero Harju, Esa Sirkkunen, Risto Salmia, Jukka Laanti, Anna Lönnström. Takarivi: Timo Honkanen, Pirjo Saarnisuo, Leena Lajaste. Kuva: Jussi Anttonen

Vuosaaren lukion ylioppilasjuhlassa lauantaina 1.6. lakin sai ennätysmäärä tuoreita ylioppilaita, yhteensä 146 lakkipäätä. Listan Vuosaaren lukion kevään 2024 ylioppilaista näkee täältä. Samassa tilaisuudessa juhlittiin vuonna 1974 eli 50 vuotta sitten Vuosaaren yhteiskoulusta (VYK) valmistuneita riemuylioppilaita.