Jääkiekon pelaamisesta iloa ja uusia ystäviä

Viikinkien vuonna 2011 syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue on pieni ja tiivis 15 lapsen ryhmä. Joukkue on ollut kasassa kaksi vuotta, jona aikana joukkueesta on löytynyt uusia ystäviä yli koulu- ja aluerajojen. Joukkuekavereiden kanssa vietetään myös vapaa-aikaa, käydään esimerkiksi uimassa ja yökylässä.

Kun pelaajilta kysytään, mikä jääkiekossa on parasta, nousee kavereiden lisäksi esiin tietenkin itse pelaaminen ja luisteleminen: jääkiekossa pääsee tekemään molempia.

– Pelatessa pääsee vetämään täysiä yhdessä joukkueen kanssa, ja pelaaminen on hauskaa, yksi pelaajista sanoo.

Joukkueessa halutaan pitää yllä liikunnan iloa niin luistelun kuin pelaamisen kautta sekä harjoitella muitakin lajitaitoja. Tälle vuodelle on otettu mukaan muun muassa painia, jotta lasten liikkuminen olisi mahdollisimman monipuolista. Myös kaveritaitoja tulee harjoiteltua yhdessä turvallisten aikuisten kanssa.

Joukkue harjoittelee jäällä 2–3 kertaa viikossa Vuosaaren ja Myllypuron jäähalleissa. Oheisharjoitteita on lasten toiveesta lisätty sisältymään viikon ohjelmaan.

Mukaan joukkueeseen mahtuu vielä uusia pelaajia. Viikingit toivottaa tervetulleeksi tutustumaan toimintaan ja harjoituksiin 2011 syntyneet lapset ja heidän perheensä. Lisätietoja joukkueesta löytyy osoitteesta www.viikingit.fi/joukkueet/2011/