Tyttöfutarit täyttivät Hettarin

FC Viikinkien tyttövastaava Rami Numminen katsoo tyylinäytettä potkutekniikasta.

FC Viikinkien tyttövastaava Rami Numminen katsoo tyylinäytettä potkutekniikasta.

Lauantaina 12.9. vietettiin Heteniityntien tekonurmella FC Viikinkien Tyttöfutistapahtumaa. Paikalla oli noin 50 tyttöä vanhempineen suorittamassa erilaisia palloiluun liittyviä tehtäviä ja harjoitteita. Kaikki päivään osallistuneet saivat lahjaksi juomapullon, päivän aikana suoritettiin myös tuotearvontoja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Pomputteluharjoitus menossa.

Pomputteluharjoitus menossa.

– Tapahtuman tarkoituksena oli pitää hauskaa jalkapallon parissa ja tutustuttaa tyttöjä jalkapalloon. Ilahduttavasti paikalla olikin noin 15 lajiin tutustuvaa tyttöä, joista osa ilmoittautui jo tapahtumassa mukaan joukkueisiin, kertoi FC Viikingit ry:n tyttövastaava Rami Numminen.

FC Viikingeissä on tällä hetkellä noin 90 tyttöpelaajaa eri ikäluokissa.