Discantuksen joulukiertue 2021 Paavalinkirkossa sekä Vuosaaren ja Myllypuron kirkoissa

Tärkeä osa joulun odotusta ja joulutunnelman rakentamista on jouluinen musiikki.

Tänä vuonna Vuosaaren oma Discantus-naiskuoro luo kuulijoilleen valoa ja mielenrauhaa henkivän elämyksen joulukonserttien kiertueellaan Joulun aikaan. Joulun aikaan -konserteissa kuullaan sekä perinteisiä joululauluja että uudempia talvitunnelmatuttavuuksia niin moderneina kuin klassisina naiskuorosovituksina.

Lopultakin Discantus pääsee esittämään kappaleita, joiden kanssa se on korona-aikana uurastanut.  Discantus toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan toiveikkaasta ja kovasti odotetusta  joulutunnelmasta kanssaan.

Joulun aikaan -kiertueen konsertit ovat: to 9.12. klo 19 Paavalinkirkko (Sammatintie 5), la 11.12. klo 18 Vuosaaren kirkko (Satamasaarentie 7), ke 15.12. klo 19 Myllypuron kirkko (Neulapadontie 12). Kuoroa johtaa Nina Melasalmi. Vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 20 euroa.

Kuoron toimintaan voi tutustua myös nettisivuilla osoitteessa www.discantus.net