Viikkareiden toimihenkilöturnaus henkeä kohottamassa

Puikkareiden fanijoukot.

Puikkareiden fanijoukot.

Lauantaina 23.4. pelattiin Heteniityn tekonurmikentällä FC Viikinkien toimihenkilöiden jalkapalloturnaus. Kymmenen joukkuetta osallistui turnaukseen, jossa P2013-joukkue taisteli itselleen voiton rangaistuslaukauskilpailun kautta. 

Turnauksen järjestelyistä vastasi T0607. Tytöt toimivat myös tuomareina otteluissa. Kaikkiaan tapahtuma keräsi paikalle reilut sata henkilöä. 

Turnauksessa palkittiin myös paras kannustusjoukko. Sen palkinnon voitti T1011. Tytöillä oli hienot kannustushuudot, huiskut sekä kyltit kannustaessaan joukkuetta nimeltään Puikkarit.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Voittajien on helppo hymyillä!

Voittajien on helppo hymyillä!

Kentällä oli hieno tunnelma, kun kaikki juniorit kannustivat kovaäänisesti omia joukkueitaan. Aurinkokin pilkahteli välillä ja lämmitti kivasti pelaajia. Hodaritkin tekivät kauppansa.

Osallistuneilta joukkueilta tuli paljon positiivista palautetta tapahtumasta ja toivotaankin, että toimihenkilöturnauksesta muodostuu perinne. Näin korona-ajan jälkeen oli kiva, kun toimihenkilöt pääsivät pitkästä aikaa näkemään taas toisiaan. Ilta jatkuikin yhteisten jatkojen merkeissä.

Teksti: Erika Nybergh