TTK-kisaaja Shawn Huffin tärkein tuki on vaimo

Shawn Huff kiittää tuesta vaimoaan Tildaa, joka on kolmannen polven vuosaarelainen. Kuva: Marja Nyman

Shawn Huff kiittää tuesta vaimoaan Tildaa, joka on kolmannen polven vuosaarelainen. Kuva: Marja Nyman

Vuosaari on ylpeänä saanut seurata ”oman kylän pojan” Shawn Huffin menestystä MTV:n huippusuositussa Tanssii Tähtien Kanssa (TTK) -kisassa. Huff nauttii tanssista ja kiittää opettajaansa Saana Akiolaa, mutta tunnustaa, että oppiminen ei ole näin nopealla aikataululla helppoa.

– Fyysinen rasitus on minulle tuttua, mutta kun joka viikko joutuu hyppäämään syvään päätyyn eli uuden tanssin pariin, se vaatii aivotyötä. Täytyy saada pää mukaan.

Huff korostaa, että aikoo olla oma rehellinen itsensä jatkossakin.

– Jokaiseen tanssiin heittäydyn täysillä ja nautin jokaisesta lähetyksestä, sillä koskaan ei voi tietää miten käy, Suomen koripallomaajoukkueen entinen kapteeni sanoo.

Päivät kuluvat tiiviisti tanssistudiolla, mutta ilokseen Huff saa iltaisin viettää aikaa kahden alakouluikäisen lapsensa ja vaimonsa Tilda Huffin kanssa.

– Olemme Tildan kanssa hyvä tiimi. Arjen pyörittämisestä ei tulisi mitään ilman upeaa vaimoani, Huff kiittelee.

Sunnuntaina 8.10. suorassa televisiolähetyksessä Huff ja opettajansa Akiola tanssivat jiveä. Vuorossa ovat tanssioppilaiden henkilökohtaiset tarinat.

– Tanssini tulee liittymään jotenkin koripalloon, ja odotan mielenkiinnolla, mitä Saana meille keksii. Muistakaa äänestää, jos haluatte nähdä minut parketilla jatkossakin, Huff lähettää vuosaarelaisille terveisiä.

Teksti ja kuva: Marja Nyman