Kahvipavunkujan huoneistopalossa menehtyi yksi henkilö

Vuosaari-lehden lukija näki savua ja kuuli palohälytyksen ja soitti hätäkeskukseen. Pelastuslaitoksen ripeästä toiminnasta huolimatta tulipalossa menehtyi yksi ihminen. Kuva: Lukija

Tulipalon silminnäkijä huomasi savua, kuuli palohälytyksen ja soitti hätäkeskukseen. Pelastuslaitoksen ripeästä toiminnasta huolimatta tulipalossa menehtyi yksi ihminen. Kuva: Lukija

Helsingin kaupungin pelastuslaitos tiedotti viestipalvelu X:ssä keskiviikkona 7.2., että se sai tulipalon vuoksi hälytyksen Aurinkolahden Kahvipavunkujalla sijainneeseen kerrostaloasuntoon kello 15.55.

– Näin savua, kuulin palohälytyksen ja soitin hätänumeroon, kertoo samassa asuinkorttelissa asuva silminnäkijä.

Paikalla oli seitsemän pelastusyksikköä, ensihoito ja poliisi. Pelastuslaitos tiedotti kello 16.30, että huoneistopalo oli saatu sammutettua ja että asunnon yläpuoliset ja viereiset tilat oli tarkistettu. Pelastuslaitos jäi tuulettamaan tiloja.

Asunto kärsi pahoja vahinkoja tulipalossa, ja Helsingin poliisilaitos tiedotti keskiviikkoiltana kello 18.17, että huoneistopalossa menehtyi keski-ikäinen mies. Poliisi tutkii tapahtunutta palonsyyn tutkintana ja kuolemansyyn selvittämisenä.

Kuva: Lukija

Kuva: Lukija