Aurinko vieraana Viikinkien Kevätfestivaaleilla

Monen futisjuniorin perheen äitienpäiväviikonlopun viettoon kuului tänäkin vuonna FC Viikinkien Kevätfestivaaleille osallistuminen. Tämän vuoden turnaus oli ennätyssuuri, sillä osallistuneita joukkueita oli peräti 238 ja pelaajia lähes 2 500. Yksi odotettu turnausvieras oli taivaalta erityisesti sunnuntaina mollottanut aurinko, joka sai paikalla olleiden posket punoittamaan muustakin syystä kuin kentällä nähtyjen railakkaiden taistojen ansiosta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Turnaukseen osallistuneet pelaajat olivat iältään 4–10-vuotiaita ja he edustivat 46 eri seuraa. Kauimmaiset joukkueet olivat saapuneet Vuosaareen Lappeenrannasta, Ylöjärveltä, Tampereelta ja Kotkasta. Viikingit olivat mukana kotiturnauksessaan 22 joukkueen voimin.

Seuraavan kerran Vuosaaressa vietetään junioreiden futisfestivaaleja elo–syyskuun vaihteessa.

Teksti: Jorma Kuparinen
Kuvat: Erkka Saunamäki