FC Viikinkien perinteinen tyttöleiri pidettiin Eerikkilässä

Eerikkilän leirille 28.2.–1.3. osallistuneet FC Viikinkien tyttöpelaajat ja valmentajat yhteiskuvassa.

Eerikkilän leirille 28.2.–1.3. osallistuneet FC Viikinkien tyttöpelaajat ja valmentajat yhteiskuvassa.

Perjantaina 28.2. FC Viikinkien perinteikästä tyttöleiriä Eerikkilään lähdettiin viettämään mukavissa merkeissä Heteniityn tekonurmen parkkipaikalta yhteisellä bussikuljetuksella. Leirille lähti yhteensä 70 henkilöä, joista 54 oli pelaajia ja 16 lasten huoltajia taikka valmentajia.

Leirille osallistui viisi tyttöjoukkuetta, eli T2005, T2006/2007, T2008/2009, T2010/2011 ja T2012/2013. Neljä vanhinta ikäluokkaa olivat leirillä kaksi yötä ja nuorin ikäluokka yhden yön. Seuravalmentajista leirillä mukana olivat Rami Numminen tyttövastaavana ja leirin yhteyshenkilönä, sekä Nico Laitinen seuravalmentajana.

Jokaisella joukkueella oli myös omia harjoituksia.

Jokaisella joukkueella oli myös omia harjoituksia.

Jokaisella joukkueella oli leirin aikana omia harjoituksia, luentoja, testejä, leikkejä, kuntosalia ja uintia. Sunnuntaina 1.3. kaksi harjoitusta olivat kaikille samaan aikaan yhdessä, jolloin pelaajat jaettiin ryhmiin sekaisin isojen ja pienten kanssa. Sunnuntain ensimmäinen harjoitus koostui rasteista, jotka valmentajat suunnittelivat itsenäisesti. Leirin viimeisenä harjoitteena pelattiin leiripelit (Rubuliiga). Yhteisöllisyys, hauskanpito ja hyvä me-henki olivat leirillä vahvasti esillä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Leirillä oli myös teoriaopetusta.

Leirillä oli myös teoriaopetusta.

– Leiristä jäi todella hyvä mieli ja moni teki sen eteen arvokasta työtä. Iso kiitos leirin onnistumisesta kuuluu kaikille mukana olleille valmentajille, vanhemmille ja pelaajille, FC Viikinkien tyttövastaava Rami Numminen sanoi.

Seuraavaksi FC Viikingeissä aletaan suunnitella joukkueiden yhteistä tyttötapahtumaa Vuosaareen elokuulle 2020. Tyttövastaavana loppuvuonna 2019 seurassa aloittanut Rami Numminen on tehnyt töitä tyttöpuolen kehittämisen osalta.

– Joukkueen valmentajien kanssa on kartoitettu joukkueiden nykytila ja tehty kausisuunnitelmaa yhdessä. Lisäksi kaikkien joukkueiden harjoituksia on seurattu ja niille on annettu valmennuksellista apua. Jokainen joukkue on saanut palautetta toiminnastaan. Joukkueiden kanssa on yhdessä mietitty, mistä koostuu hyvä harjoituskokonaisuus, Numminen kertoi.

– Tarkoituksena on panostaa kentällä tehtävään työhön ja olla joka viikko joukkueiden tukena sekä apuna arjen sujumiseen liittyvissä asioissa.