Discantus-kuoron kausi käynnistyy pyrkijäisillä

Discantus harjoittelemassa.

Discantus harjoittelemassa.

Discantus-kuoron toimintakausi 2021–2022 starttailee erittäin lämpimän ja helteisen kesän jälkeen. Laulajien viime kausi kului lähes yksinomaan kotona Zoom-laitteiden äärellä. Kuoro kokoontui viikoittain etäharjoituksiin, ja keväällä rajoitusten helpottaessa sai laulaa yhdessä muutamissa ulkoharjoituksissa.

Koronarajoitteet vaikuttavat kuoron toimintaan edelleen, mutta nykyiset rajoitteet sallivat lähiharjoittelun ryhmäkoko, turvavälit sekä maski- ja hygieniasuositukset huomioiden.

Syyskauden aikana kuorolla on tilaustoimeksiantona muutama pienryhmäkeikka, mutta päätähtäimenä on kolmen joulukonsertin kiertue Myllypuron, Paavalin ja Vuosaaren kirkoissa.

Kuoron kauden aluksi pidetään pyrkijäiset torstaina 26.8. kello 17.30 alkaen Merirasti-kappelissa (Jaluspolku 3, Helsinki).

Lisätietoa tapahtumasta löytyy esimerkiksi kuoron Facebook-sivuilta.

Osallistu pyrkijäisiin: Mieti valmiiksi joku laulu, jonka haluat laulaa näytteeksi laulutaidostasi. Uudelta laulajalta edellytetään lauluharrastukseen sitoutumista, jonka osoitat osallistumalla kuoron harjoituksiin torstaisin kello 18–21 välisenä aikana.

Tule rohkeasti mukaan! Nuotinlukutaito ja aiempi kuorolaulukokemus on suotavaa, mutta ei pakollista. Erityisesti tällä hetkellä Discantukseen etsitään lisää korkeita sopraanoja.

Ilmoittaudu koelauluun meilitse discantusry@gmail.com

Lisätietoja nettisivujen kautta: www.discantus.net ja www.fb.com/discantus.kuoro