Viikingit P11 talvisarjan voittoon

Voittojoukkue tuulettaa.

Voittojoukkue tuulettaa.

FC Viikinkien miniakatemian P11-joukkue voitti Winterliigan Elite-sarjan. Sarjan voitto varmistui lauantaina 12.3. Vantaan Peakfin Arenalla joukkueen voitettua kolme viimeisintä otteluaan. 

Joukkue pelasi läpi turnauksen hienoa teknistä jalkapalloa ja osoitti omaavansa sarjan parhaan maalintekokoneiston. Puolustuspeli parani peli peliltä, ja joukkue hävisi lopulta vain kahdestatoista ottelusta yhden voittaen kaikki muut. Kuvassa Viikkareiden voittoisa P11-joukkue Vantaan Peakfin Areenalla.

Viikinkien voittoisassa ryhmässä pelasivat seuraavat pelaajat: Maalivahdit: Felix Blomqvist – Erik Kunelius. Puolustus: Stefano Corsi – Matviy Bilyk – Faraz Jafarian – Lauri Korhonen – Sulo Rank. Keskikenttä: Leevi Asikainen – Akin Saritas – Tuomas Holopainen – Olli Tuominen – Eetu Lundqvist. Hyökkäys: Bebe Malinen – Mira Säikkö – Riko Keskkyla – Pauli Vakula.

Joukkueen valmennus oli luonnollisesti tyytyväinen ryhmän suoritukseen. Päävalmentaja Roberto Nuccio painotti pelaajien sitoutuneisuutta sekä joukkueessa vallitsevaa hyvää ilmapiiriä avaimena menestymiseen.