Ruotsalainen supertähti Harpo esiintyy Vuotalossa

21.1. Klubb Ankdamm: Harpo.

21.1. Klubb Ankdamm: Harpo.

Harpon superhitti Moviestar ja muut 70-luvun laulut soivat radiossa vielä tänäkin päivänä. Nyt niitä kuin myös uudempia kappaleita kuullaan Vuotalon Klubb Ankdammin lavalla lauantaina 21.1. kello 18.

Harpo löi läpi vuonna 1973 kappaleella Honolulu, ja hittikappaleet Horoscope, Sayonara, Television ja Moviestar tekivät hänestä kansainvälisesti tunnetun nimen.

Syksyllä 2021 Harpo osallistui Ruotsin Så Mycket Bättre (Vain elämää) -ohjelmaan. Uusin albumi Songwriter on kokonaan akustinen albumi ja Harpon ensimmäinen kokonaan englannin kielellä levytetty julkaisu sitten 80-luvun.

Klubi-ilta, A-oikeudet. Tarjoiluista vastaa Café Pokkari. Liput 23 € / 18 € osoitteesta lippu.fi tai ovelta ennen esitystä alkaen klo 16.30.

Jääveistoksen tekemistä voi seurata pe 20.1. klo 10–15

Valaistua jäätiikeriä voi ihastella Vuotalon edustalla.

Vuonna 2022 Vuotalon edustalla oli valaistu jäätiikeri, tänä vuonna vuorossa on jänisaiheinen jääveistos, sillä.

Kiinalaista uutta vuotta juhlitaan myös Helsingin kulttuurikeskuksissa. Jänisaiheinen jääveistos ilahduttaa säiden mukaan Vuotalon (Mosaiikkitori 2) edustalla. Jääveistäjien työtä voi seurata Vuotalon edustalla edustalla perjantaina 20.1. kello 10–15. Veistos on esillä ainakin lauantaina 21.1., kun kiinalaista uutta vuotta vietetään. Veistos on Vuotalon edustalla mahdollisesti pidempäänkin, jos säät sallivat, jopa keskiviikkoon 25.1. asti.

Kiinalaisen uuden vuoden Helsingin tapahtumiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa https://kiinalainenuusivuosi.fi/kiinalaisen-uudenvuoden-ohjelma-21-1-2023/