Pormestarin ilta Vuosaaressa 16.2.

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta järjestetään torstaina 16.2. Vuosaaren asukkaille Vuosaaren lukion tiloissa. Tapahtumassa asukkaat, kaupungin johto ja yhteistyökumppanit kokoontuvat keskustelemaan yhdessä ajankohtaisista aiheista. 

Illan aikana kaupungin edustajat pääsevät kuulemaan asukkaiden ajatuksia omasta asuinalueestaan, ja asukkaat voivat keskustella ja kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta sekä kaupungin toimialojen johtajilta. Lisäksi asukkaat voivat toivoa etukäteen aiheita käsiteltäväksi täällä Kerro kantasi -kyselyssä, joka on kaikille avoin palvelu.

Omia kysymyksiään voi esittää tilaisuudessa paikan päällä tai etäyhteydellä Helsinki-kanavan lähetyssivun kautta täällä.

Tapahtuman alussa pop up -torilla on mahdollisuus tavata kaupungin eri toimialojen edustajia ja osallisuus ja neuvonta -yksikön henkilöstöä sekä paikallisyhdistysten toimijoita kello 18 alkaen. Tilaisuudessa on lastenhoitopalvelu yli 3-vuotiaille lapsille yhteistyössä Pienperheyhdistys ry:n ja Jobd’d nuorien kanssa. 

Pormestarin ilta järjestetään torstaina 16.2. kello 19–20.30 (pop up -tori kello 18) Vuosaaren lukiossa (Mosaiikkiraitti 2b).