Hektisiä hetkiä Hettarilla

Viikareiden järjestämään P12-poikien futisturnaukseen osallistui neljä seuraa neljän joukkueen voimin.

Viikareiden järjestämään P12-poikien futisturnaukseen osallistui neljä seuraa neljän joukkueen voimin.

Heteniityntien urheilukentillä vietettiin lauantaina 21.9. varsin kiireistä urheilupäivää. FC Viikinkien P12-poikien futisturnaukseen osallistui 16 joukkuetta neljästä eri seurasta. Mukana oli Viikkareiden lisäksi neljän joukkueen voimin MPS, Valtti ja PK-35.

Samaan aikaan alhaalla urheilukentällä järjestettiin Viipurin Urheilijoiden ja LC Soihtujen lasten Syyskipinät-urheilutapahtuma, joka keräsi satamäärin osallistujia vanhempineen ja tukijoukkoineen iloiseen liikuntahetkeen.

Hettarin tehopäivä huipentui FC Viikinkien ja Klubi 04:n Kakkosen paikallisotteluun. Pelin lisäksi kentällä oli myös muita oheistoimintoja, joita iltapäivän vesisade ei päässyt täysin vesittämään. Ottelun ratkaisi Klubi 04:lle lisäajalla vuosaarelainen Casper Terho.

Klubi 04 voitti paikallisottelun viime hetken maalilla niukasti 1–2.

Raitapaitainen Klubi 04 voitti paikallisottelun viime hetken maalilla niukasti 1–2.

Taisto oli tiukkaa paikallismatsissa.